dollhouse

Gleda kdo?
Sama sem si morala spet nekaj izbrati, ker so skoraj vse serije, ki jih gledam šle h koncu ali pa imajo na vsake dva dela en mesec pavze (gossip girl) ali pa imajo že par mesecev pavzo (pb, 90210,.....)

Torej. Gre za dokaj novo serijo. Trenutno je zunaj sedem delov. V ameriki izhaja v petkih, se pravi si jo pri nas lahko snamemo dol v soboto. Evo, tukaj je kratek promo:

Serija je pod okriljem fox-a, dobro da ni od nbc-ja, ker bi jo sigurno zelo kmalu skenslali tako kot lipstick jungle (grrrrrr) =)

Punca, ki igra Echo je Eliza Dushku (na sliki). Kar luštna punca :)
Kratka obnova serije:
Echo je mlada ženska, ki je dobesedno fantazija vsakega človeka. Je ena iz skupine moških in žensk, katerim lahko vstavljajo (s posebnimi napravami) spomine različnih ljudi, vključno s spominom, sposobnostmi (lahko ti npr. vkodirajo tudi astmo.. :O ), zato da jih potem uporabljajo za različne naloge. Naloge so lahko romantične, ilegalne, avanturistične,...
V trenutkih ko te osebe nimajo "naprintanih" določenih lastnosti imajo Echo in ostali praktično prazno glavo.. Takrat živijo v futurističnem laboratoriju imenovanem Dollhouse (hiša lutk).